Oktoberfeest organiseren: Het leukste feest van het jaar wordt jullie feest!

Het is alweer bijna zo ver, geoorloofd pullen vol bier achteroverslaan en lekker veel brathwurst schranzen nadat je jezelf in je schlagerspakje heb gehesen. Ein prosit! Het organiseren van jullie oktoberfeest staat voor de deur!

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de großhartige schlagermuziek die daar bij komt kijken. Kan je niet wachten en organiseer je het liefst vandaag nog jou eigen Oktoberfeest organiseren gewoon op jullie eigen locatie? Wij zetten de belangrijkste zaken voor je op een rijtje!

 

Stap 1: Oktoberfeest laten organiseren

Geen zin om helemaal naar Duitsland af te reizen, maar wel enorm geobserdeerd door Duitse schlagers? Snappen wij helemaal. Haal in dat geval Oktoberfest naar je toe! minstens even leuk om een Oktoberfeest party in eigen land te organiseren met al je vrienden, familie en/of collega’s. Allereerst de hoofdactiviteiten op een rijtje, want wat gebeurd er allemaal tijdens Oktoberfest?

1. Losgaan in de feesttent
2. Bier drinken
3. Activiteiten en attracties op de kermis
4. Nog meer bier drinken

oktoberfest Ein prosit rudi
oktoberfest

Stap 2: Locatie en datum

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van je oktoberfest evenement: de locatie. De locatie moet aansluiten bij de doelgroep en de deelnemers inspireren. 

De uitstraling van de locatie speelt een grote rol bij de gehele ervaring die de bezoekers hebben. Wordt het een Duitse bierstubbe, oktoberfeesten of een volledig aangekleed kantoor. Alles is mogelijk.

Daarnaast is de bereikbaarheid van de locatie essentieel. Komen de bezoekers uit het hele land? Dan is het handig om een centraal gelegen locatie te kiezen. Ga voor een locatie die zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken is.

Stap 3: Aankleding en sfeer

De ruimte moet aanvoelen als het binnenstappen van een biergarten in München. Compleet met guirlandes, sanseveria, blauw wit geblokte kleden, lange rijen met biertafels en natuurlijk een mooie houten bar.

Wij zorgen voor sfeerverlichting, techniek, geluid, styling en ook gestyled personeel. Voor alles wordt gezorgd tot in het kleinste detail.

oktoberfest
oktoberfest

Onmisbaar zijn uiteraard de DJ en artiesten die een spetterende show neerzetten in de feesttent. Maar welke artiesten nodig je in hemelsnaam uit voor Oktoberfest en waar haal je hen vandaan? Nou wij nemen een heel scala aan entertainers en acts mee naar jullie feest.